Élet a Kalifátusban

Mindent az Iszlám Államról

Mindent az Iszlám Államról

Az ISIS németül bátorítja a köztünk élő iszlamistákat a gyilkolásra

2015. szeptember 14. - tudosito

Megdöbbenést váltott ki széles körben, hogy németül üzent új videójában az IÁ – fogjanak egy nagy kést, és kezdjék el vágni a kafírokat, hol csak érik. A videónak az elhangzottak túl, mélyebb üzenete van számunkra.

german_isis_message.png

Az ISIS borzalmas ténykedéseit, erőszakosságát és brutalitását eddig nem érezték annyira az európaiak a bőrükön. A tömeges kivégzésekről, szexrabszolgákról és kulturális barbarizmusról szóló beszámolók nem lépték át az ingerküszöböt. Úgy tűnik ez most változhat, sajnos azonban ez nem egy jó hír.

Amire szükségetek van, az egy nagy kés, és annyi hogy menjetek le az utcára és vágjátok a a hitetleneket, akikkel csak találkoztok” – buzdította a német és osztrák fanatikusokat, akik ha már Szíriában és Irakban nem tudnak hittestvéreiknek segíteni, legalább a saját nemzetükben végezzék a dzishádot.

A videón Abu Ámár al-Almáni és az osztrák dzsihádista Abu Uszama al-Ghárib beszél németül – az utóbbi már ült osztrák és török börtönben. Valódi neve Mohamed Mahmúd, több ISIS propaganda videóban feltűnt már. Az iszlámban a világ két fele a da al-iszlám és a dar al-harb. Amíg politikai, kulturális, vallási, gazdasági és minden egyéb értelemben nem valósul meg az „iszlám háza”, addig kell karddal folytatni a dzsihádot. Ezután megvalósul a béke.

Miközben Európa figyelmét leköti a migránsok beáramlása, addig nem számol ténylegesen az ezzel járó terroristák beszivárgásával, valamint a kulturális status quo változásával. Mint korábban is írtunk róla, az ide érkező menekültek, migránsok, bevándorlók (a felsorolás szándékos, tartalmukat tekintve ezek nem szinonímák) egy olyan komplex rendszerből érkeznek, mely az élet minden szegmensét, a társadalom minden szféráját, az emberek gondolkodásmódját és lelkiismeretét is befolyásolni kívánja. Az iszlám jog, a Saría teljesen különbözik a nyugati gondolkodásmódtól, értékrendtől; a szövegek, melyekre alapszik (Korán, Hadísz és Szíra) szintén egy miénktől eltérő gondolkodásmódot közvetít.

dubai_1.jpg

Aki ebben nő fel és így szocializálódik, az érthető módon mást tart fontosnak, mint mi; mást tart értéknek, mint mi; és így tovább. Egy erre épülő társadalom – mondhatni civilizáció – sok tekintetben nem csak a nyugati felfogással, de az alapvető emberi jogokkal is ütközésbe kerül. Ne feledjük, számos terrorista gyanús személyt halásztak ki a hatóságok. Azonban az általánosítás csapdája ebben a kérdésben is fenyeget, pedig rengeteg ember akar kijönni ennek a rendszernek a befolyása alól. Nem véletlen ez a hatalmas kivándorlás (hidzsra - هِجْرَة) a benne élők és ebben felnőtt tömegek érzékelve a rendszer repedéseit és instabilitását, el akarják hagyni, most, amikor lehet.

deso_dogg.jpg

(A terroristákhoz csatlakozott rapper).

Al-Almáni bátorította a harcolni vágyókat, hogy addig utazzanak ki, amíg lehet „nehogy lekéssétek a vonatot”. A kár iszlamista Angela Merkelnek is üzent, megfenyegetve, hogy bosszút fognak állni „ a Próféta káromlásáért és az Afganisztánban kiömlött muszlim vérért”. A Palmürában felvett videót a két megkötözött fogoly kivégzése zárja, miközben Deso Dogg német rapper számát játsszák be. A rapper szélsőségessé vált, és csatlakozott az IÁ halálszektájához, hozzá hasonlóan összesen csak Németországból 720-an csatlakoztak a dzsihádhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszlamallam.blog.hu/api/trackback/id/tr627787072

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.09.16. 13:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása