Élet a Kalifátusban

Mindent az Iszlám Államról

Mindent az Iszlám Államról

Iszlámista késelt rendőrt Berlinben

Közel a Kelet 2.0

2015. szeptember 18. - tudosito

Az Iszlám Állam zászlaját már korábban is láthattuk Németországban 2012-ben, valamint pár napja ismét felbukkant a migránsok között. Németország nagyot fordult két hét alatt, a nyitottság zavarodottságra fordul át, miközben tegnap egy rendőrre támadó iszlámista terroristát kellett likvidálni Berlinben.

A rendőrnő szerencsére életben van, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Tegnap délelőtt a nyílt utcán késsel kezdett hadonászni egy férfi, akit a bejelentést tevő járókelő "pszichiátriai esetnek" hitt. Mint kiderült, egy korábban már terroristaként nyilvántartott iraki férfi minden bizonnyal a múlt heti felhívásnak tett eleget, amikor két IÁ tag felszólította a dzsihádistákat a hitetlenek lekaszabolására

german_knife_accident_1.jpg

A férfi a kiérkező rendőrökre támadt, kettejük közül a rendőrnőt a golyóálló mellény alatt hason szúrta. A nem régen kiképzésben részesült társa lőni kezdett, de sajnos nem csak a támadót, de a nőt is eltalálta. Időközben többen is kiérkeztek a helyszínre, összesen nyolc lövést adtak le. Természetesen a támadót is kórházba akarták szállítani, de ő a mentőautóban meghalt. 

german_knife_accident_2.jpg

Rafik Y. (képünkön) 1994 óta él Németországban, de a befogadó országában 2008-ban került vád alá, amikor egy terrorszervezettel való kapcsolata miatt 8 év börtönre ítélték, ami jövőre járt volna le. A férfi mégis szabadlábon volt, azonban megfigyelés alatt állt, mert 2013-ban szabadlábon engedték, azóta azonban többször összetűzésbe került a törvénnyel, a német Bild szerint az al-Káidával is kapcsolata lehetett.  

german_highwayjihad_molino.png

(Németnyelvű felszólítás a német sztráda felett "Fiatokimádni fogják Allahot, vagy meghalnak")

Rendszeres hallunk ártatlanokat inzultáló, megtámadó emberekről itthon is, de bölcstelen lenne nem elgondolkodni, hogy az iszlámisták körében igen gyakori az ilyen jellegű támadás a nyílt utcán (lásd a 2013-as woolwich-i mészárlást). Egyre több iszlám kultúrából érkezett ember van Európában, és ugyan nem mindegyikük „hódító”, vagy agresszív szándékkal lép fel, de észre kell vennünk ezen rendszer összeférhetetlen voltát. Objektív módon megközelítve látjuk, hogy világ.-szerte, ha az iszlámista terrort nem számítjuk, a világ egészen békés hely. Az iszlámban a kafírok (hitetlenek) elleni merényletek, vagy a velük szemben történő különféle gazdasági-, és egyéb eszközökkel vívott harc nem csak megengedett, hanem egyenesen felszólítás. Aki nincsenek ezen rendszer befolyása alatt, azok nem teljesítik ezen mohamedi parancsokat, de úgy tűnik egyre többen éppen ennek a parancsnak engedelmeskedve jönnek ide, Európába. A reális helyzetértékelés, egy idegen kultúra karakterének objektív tényszerű felmérése nem uszítás és kirekesztés - különsen, amikor egyre több eset támasztja alá ezt a gyakorlatban is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iszlamallam.blog.hu/api/trackback/id/tr527798004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása