Élet a Kalifátusban

Mindent az Iszlám Államról

Mindent az Iszlám Államról

Az AIDS-es terroristák még jók lesznek élő bombának

2015. augusztus 25. - tudosito

Egy kurd-szíriai hírügynökség értesülései szerint az IÁ a megfertőzött harcosait öngyilkos merényletekhez használja majd fel. A fertőzött terroristákat addig karanténban tartják.

Nem számít saját emberei élete sem az Iszlám Államnak – az ARA hírügynökség szerint a korábban marokkói nőktől elkapott AIDS-szel fertőzött katonákat öngyilkos merényletekben fogják használni. A legalább 16 fertőzöttet karanténba zárták al-Mayadeen városában.

isis_nfigthers.jpg

A nemi betegség nem először fordul elő a terrorista katonák között, pár hónapja egy vért adó harcosról derült ki, hogy HIV vírussal fertőzött, és így adott vért a többieknek. A vér-donort ezek után nyilvánosan kivégezték, amint kiderült, hogy többeket megfertőzött.

isis_homokilegy.jpg

Az IÁ tagjai nem csak az erős, magabiztos és tömegeket lefejező legyőzhetetlen harcosokból áll, sőt. A médiában megjelenő rendíthetetlen terroristák képe a Nyugatnak szól, megfélemlítésként, pedig többen már kiálltak soraikból, megelégelve a féktelen gonoszságot, köztük olyanok is, akik iszlám iránti meggyőződéből csatlakoztak. Korábban már többször tizedelte őket például titokzatos húsevő baktérium. Élve rohadtak el a gyilkosok a homokilégy csípése által közvetített betegségben (hivatalos nevén Leishmaniasis-ban) . A Mirror április cikkében több ezer halott harcosról írt.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszlamallam.blog.hu/api/trackback/id/tr677733004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása